Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.07.2012 22:19 - Обвиниха Слай за смъртта на сина му ....
Автор: arlos Категория: Новини   
Прочетен: 1038 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

image

Племенникът на кинoaктьора  Силвестър Сталоун Ед Филити го обвини за смъртта на сина му Сейдж. Тялото на 36-годишният мъж бе намерено на на 13 юли в Лос Анджелис.

Филити твърди,  че Сейдж  би могъл още да е жив, ако баща му е отделял повече внимание. 18-годишният Ед Филити е публикувал обвиненията си на страницата на Силвестър Сталоун във Фейсбук. Той пише  че през последните години актьорът и неговата съпруга Дженифър Флавин са пренебрегвали Сейдж и са избягвали да се срещат с него.

Младият Филити е "поздравил" Флавин за това, че най-накрая е развалила семейството на Сталоун, за което отдавна мечтаела. По думите на Филити начинаещият режисьор Сейдж Сталоун се е нуждаел от подкрепата на баща си, която така и не дочакал.

"На 6 юли Сейдж ти позвъни, за да ти честити рождения ден. И ти какво направи? Не вдигна телефона, а след това дори не се сети да му върнеш обаждането. А всичко, от което се нуждаеше Сейдж, бе малко внимание от страна на баща му. Подозирам, че не ви пука за това, което се случи, но няма да се скриете от повишено внимание на обществеността. Гади ми се от вас" – пише Филити на страницата на Силвестър Сталоун.

Ед е син на доведената сестра на Сталоун – Тони Ан. Той е написал, че когато Дженифър Флавин се омъжила за звездата от "Роки" през 1997 г., заявила на роднините на актьора: "Сега аз съм семейството на Слай, вие повече не му трябвате”. "Да видим, Дженифър, колко силно ще му трябвате след всичко, което се случи" – пише с немалка доза злоба младият човек.

След известно време  племенникът е махнал гневния си пост, заявявайки пред журналисти, че е прекалил. "Бях на границата на нервния срив и написах съобщението за няколко минути. Да, аз както и преди имам претенции към чичо, но не трябваше да ги правя публично достояние" – казва Ед Филити.




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031