Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.08.2012 01:54 - Масаж по сутиен бил екстра в разбитите пловдивски бардаци
Автор: arlos Категория: Новини   
Прочетен: 961 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image

Момичетата, които са наемани на работа в масажните салони, които разбиха антимафиотите, са подписвали декларация, че нямат право да предлагат сексуални услуги. Единствената екстра била еротичен масаж по сутиен. Това заяви днес в съда 33-годишната Веселина Андонова, която е собственичка на четири бардака в Пловдив, които привидно били масажни салони, предаде Дарик.

Прокурорът по делото Анна Викова съобщи, че във въпросните жилища под наем са открити големи количества презервативи. За тях арестуваната „мадам” твърди, че ги държали  в аквариуми, за да рекламират анти-СПИН кампания, и ги раздавали на клиентите като закачка. Тя обясни, че не знаела, че някои от служителките са започнали да правят  секс с посетителите .В съда стана ясно, че Веселина Андонова с висше образование и е била пълномощник на фирма. От нейно име е набирала „масажистките”, повечето от които дори имали трудови договори.

Адвокатът на сводничката посочи, че Андонова е водела регистъра на дружеството и инструктажа на назначените жени. По думите на самата Веселина, тя им давала информация единствено как да извършват масажите. За останалото си отговаряли те.

Според прокурор Анна Викова задържаната е била „диспечер” в схемата - набирала е клиенти чрез обяви във вестници и по интернет. „Мадам” е прибирала половината от „заработките” на жриците. Тарифите варирали от 30 до 60 лева.

В дълга и задъхана реч пред съда Андонова поиска да я пуснат от ареста, защото не била добре със здравето. Била на хормонална терапия за забременяване, заради която наддала 47 кг. С много тренировки отслабнала 19 кг. Веселина Андонова поиска от съда „да се приведе в човешка форма, за да може да пребивава в ареста”. Съдът обаче я остави в ареста заради предишните й осъждания за банкова и документна измама. Срещу 33-годишната пловдивчанка са повдигнати общо шест обвинения - за склоняване към проституция и за предоставяне на помещения за полови сношения с користна цел.




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930