Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2012 08:31 - Гадният facebook !!
Автор: arlos Категория: Новини   
Прочетен: 920 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 29.01.2012 09:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image



Над 30% заявяват без грам съмнение, че всички ферми, тамагочита и подобни дивотии, които ни предлага Зукерберг, са гадория и половина. Именно тия апликации изкарват най-много от нерви читателите на Men.bg. Споко, ние никога не сме се зарибявали по подобни shits, та и няма да ни видиш да ти ги предлагаме. Ако толкова държиш да "кОпаш" домати, действай в градината, за да имаш после салата за ракията!

image

Спамърите са трънът в очите и FB забавлението на 8.42%. Всякакви покани за събития, молби за лайквания на снимки в конкурс и просто препубликуване chain letters и нечий цитат - ми, дразнят indeed, трябва да се съгласим.

Много след всичките там Shitville и гадни спамърчета идват абсолютно модерните duckface-снимки на някакви пачи, които са се пренесли в изкуството на самоснимането с телефон пред огледалото в соц банята. Най-омразни са те за 7.02%, а ние си мислехме, че процентът тук трябва да е далеч по-висок...

image

6.32% беснеят най-вече срещу постването на една и съща снимка от 200 човека. Това е някакво специфично спамване, което и на нас ни избожда очите - знаем, че 9gag и фишки са ти любимите сайтове, ама защо всеки препоства от друг още и още...?!

Искрен и справедлив е гневът на тези 2.98%от отговорилите, които не могат да се примирят с това, че във facebook не им връзват мацки! Ние също не сме съгласни с тази несправедливост!

Възможността шефът да те следи кога си цъкаш е най-кофти в социалната мрежа според 2.63%. Нашето началство отдавна се е примирило, че ако ни следи какво правим във FB и какви сайтове зяпаме, просто ще научи неподозирани тайни сайтове за качествено порно. Но сме солидарни и ще кажем: "Не на следенето през FB!".

image

Почти еднакъв брой читатели (по малко над 1%) ненавиждат ботона Like и тъпите късметчета. И ние повтаряме, че like-ването на нечий статус или снимка нищо не променя (по-добре драсни един-два реда отдолу), ама кой ли ни слуша...

Удивително - само 0.70% хейтват страниците на женските сайтове! Ние не можем да ги понасяме, не защото не сме вманиачени по обувки, чанти и гримове, а заради цялата лигня, която се изсипва на талази върху всеки читател на подобни откровения. Освен това женските сайтове имат навика яко да спамват със статуси и снимки, а това е доста гадно! (Наш"то, на Men.bg, няма нищо общо - ние те просветляваме за живота чрез алкохол и цицогледане, знаеш!)

А цели 38.60% без колебание казват: "Всичко е гадно във фейсбуук, беее!".
 Искрено ги подкрепяме, ама ще
перефразираме Чърчил (той го е казал, за демокрацията, а ние ще го ползваме за FB): "Facebook е лошо нещо, но нищо по-добро не е измислено!". Всъщност не е точно така, де, ама карай. И чакай следващия ни петъчен Twitter!




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930